Babyopvang

Baby 0-2

De zorg voor je kindje, het allerbelangrijkste in je leven, in handen leggen van een ander. Dat is een grote stap. Wij van Kindcentrum Putten (KCP) begrijpen dat heel goed en doen er dan ook alles aan om dit voor jou en jouw kindje goed te laten verlopen.


Verzorging

Herkenbaarheid voor je kind is belangrijk daarom trekken wij de opvoeding van jou als ouder door bij Kindcentrum Putten. Troost je, je kind op een bepaalde manier dan doen wij dat ook op die wijze, maar ook eet- en slaapgewoontes stemmen wij met ouders af.


Babyleidsters

Op de babygroep werken wij met een klein team van ervaren leidsters die gespecialiseerd zijn in babyzorg. Vaste gezichten die je baby met liefde en geduld verzorgen. Met rust, kennis en geduld verzorgen zij deze baby’s liefdevol. Dat zijn enkele kenmerkende eigenschappen van een babyleidster. Een leidster heeft de zorg voor kleine groepjes kinderen van 0-2 jaar, zo krijgt je baby alle aandacht die het nodig heeft. Er zijn meerdere slaapkamers zodat jouw kindje altijd rustig kan slapen.


Ontwikkeling baby

De ontwikkeling van elk kind is voor Kindcentrum Putten erg belangrijk. Natuurlijk komt voor je baby aandacht, rust en een goede verzorging op de eerste plaats. Maar kinderen ontwikkelen zeer snel, daarom werken wij met een ontwikkelingsmethode specifiek op baby’s gericht. Veel buiten ontdekken is daar een onderdeel van. Ook hebben we pedagogisch coaches in dienst die in overleg met jou, als ouder, bijstaan als het nodig is.

Bij Kindcentrum Putten zijn de leidsters lief en zorgzaam, maar stimuleren ook vaardigheden die kinderen in de toekomst nodig hebben Samenwerken aan een stabiele toekomst voor je kind

Flexibele opvang

Flexibele opvang nodig? Aarzel niet, overleg met ons. Wij kunnen veel. Voor elke situatie zoeken we samen naar een passende oplossing.

Aanmelden

Wil je jouw kind inschrijven bij Kindcentrum Putten? Van harte welkom! Klik op inschrijven, vul de gegevens in en stuur het naar ons op. Dan nemen wij snel contact met je op. Wil je eerst meer informatie of één van onze locaties bekijken? Dat kan natuurlijk altijd! Aarzel niet, neem contact met ons op.