Baby

Je kleintje voor het eerst naar de kinderopvang brengen? Dat is soms een emotioneel moment, waar je als ouder tegenop kan zien. Wees gerust! Wij snappen heel goed dat dit spannend kan zijn.

Onze ervaren leidsters zijn gespecialiseerd in babyzorg. Ieder kind is uniek, daarom nemen we tijdens de intake alle belangrijke aandachtspunten met je door. Wanneer slaapt je kind thuis? En eten? Wat is de manier waarop je hem of haar troost en geborgenheid biedt? We doen er alles aan om thuis naar Kindcentrum Putten te halen.

Bij onze babygroep zijn vertrouwen, veiligheid en communicatie de belangrijkste bouwstenen voor goede opvang. Door veel activiteiten met natuurlijke materialen op de grond aan te bieden, kan jouw kind zelf aangeven waar hij of zij zich prettig bij voelt. Met behulp van een app houden we jullie op de hoogte van het welzijn van je kind.

Gespecialiseerde babyopvang is voor ons…

  • Veilig en rustig slapen
  • Kindvolgend werken
  • Ouders ontzorgen
  • Liefde, geduld en rust
  • Je eigen ritme en rituelen, net als thuis
  • Stimuleren van de ontwikkeling
  • Samenwerking met pedagogisch coaches
  • Vaste gezichten voor een vertrouwensband

Iets extra’s nodig?

Kan jouw kind niet terecht bij een reguliere kinderopvang, omdat het extra zorg en aandacht nodig heeft? Dat is geen probleem bij Kindcentrum Putten. Wij verwelkomen ook kinderen met een extra zorgvraag. We bieden extra ondersteuning en begeleiding, maar tegelijkertijd ook de structuur en het dagritme van een kinderopvang.

Kindcentrum Putten werkt samen met Philadelphia. Dit is een zorgorganisatie die kinderen met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking begeleid. Wij werken nauw samen met muziek- en speltherapeuten en hebben orthopedagogen in dienst die nauw betrokken en werkzaam zijn op de groepen. De zorg van jouw kind met een gerust gevoel aan ons overlaten, daar gaan wij voor!

Positieve benadering

Succeservaringen opdoen

‘Geef me de 5’ methodiek

“Bij Kindcentrum Putten zijn de leidsters lief en zorgzaam en stimuleren ook vaardigheden die kinderen in de toekomst nodig hebben. Samenwerken aan een stabiele toekomst voor je kind.”

Tarieven 2024

Bij Kindcentrum Putten kan je kiezen uit verschillende contracten voor kinderopvang. Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot vakantie- en incidentele opvang in onvoorziene situaties. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een 0-urencontract aan waarvoor per uur betaald kan worden.

Voor elke situatie zoeken we samen met jou een oplossing. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Toeslag berekenen

Dienst KDV BSO
Basis 52 weken € 10,46 € 9,88
Basis 48 weken € 11,06 € 10,06
Basis 40 weken € 11,38 € 10,18
Variabel 52 weken € 11,33 -
Variabel 48 weken € 11,78 -
Variabel 40 weken € 12,23 -
Flex € 12,42 € 11,86
Peuteropvang € 11,20 -
VVE € 10,25 -
VSO - € 10,35
Vakantie BSO flex - € 11,86

Kennismaken?

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy Beleid en Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing.