Over ons

Kindcentrum Putten is sinds 2002 een begrip in Putten. Door de start in een economische crisis hebben we geleerd om innovatief te zijn. Met een piepklein kinderdagverblijf midden in het bos deden we alles net een beetje anders dan de traditionele opvang. Zelf je opvangtijden kiezen in plaats van standaard vaste dagen. Wat is er nodig? in plaats van “Dit is ons aanbod.” We zochten de samenwerking met basisscholen en ontwikkelden educatieve programma’s voor peuters. Kindcentrum Putten is nog steeds continu in ontwikkeling. Wij streven naar de hoogste kwaliteit door te blijven leren en goed te luisteren naar onze klanten.  Er heerst een open sfeer. De lijntjes zijn kort en de drempel is laag. 

Onze visie

“Wij geloven dat er niet slechts één standaard is in opvoeden. Elk kind en elke ouder heeft eigen behoeftes. Door opvang met een breed aanbod en een flexibele instelling sluiten we aan bij hen en hun kind. Wij bieden een plek waar kinderen in een veilige omgeving avonturen beleven en leren ontdekken.”

Bekijk de opvanglocaties

Pepersgoed

Rimpelerweg 2
LRK-nr.:

KDV: 173392659
BSO: 156747960
Is jouw kind gek op dieren en tuinieren? Dan ben je op Pepersgoed aan het goede adres! Deze prachtige, monumentale boerderij heeft een landelijke uitstraling. We hebben een ruime “binnenplaats” om buiten te spelen, beschikken over een kinderboerderij met kippen en konijnen en er is een moestuin. Deze locatie is een eyecatcher midden in de wijk Bijsteren, maar ook goed bereikbaar vanuit Rimpeler en Husselerveld.

Nieuw Pepersgoed

Jan Nijenhuisstraat 79
LRK-nr.:

KDV: 218160136
BSO: 564377296
Bij deze locatie vind je opvang en het basisonderwijs, de Gabriëlschool onder een dak. Dit biedt ook voordelen als je kind naar de basisschool gaat. Ze komen in een vertrouwde omgeving en kennen de juffen en klasgenootjes. Op deze knusse, rustgevende locatie vind je alle leeftijdsgroepen, van babyopvang tot BSO. Nieuw Pepersgoed bevindt zich op de grens tussen Bijsteren en Rimpeler.

Het Schovenhofje

Garderenseweg 144
LRK-nr.:

KDV: 213280243
BSO: 186004904
Kan jouw kind ook zo van boswandelingen genieten? Dan is het Schovenhofje de perfecte opvangplek. Deze groene locatie ligt midden in bos Schovenhorst en heeft een grote buitenplaats. Met het bos als achtertuin leren de kinderen veel over de natuur. Ze helpen met de verzorging van de kippen en konijnen en oefenen met hun “groene vingers” in onze moestuin; het Schoventuintje. Er wordt zoveel mogelijk buiten gedaan; de kring, eten en drinken en natuurlijk lekker spelen. Maar, we vinden het soms ook fijn om binnen te spelen en daarvoor halen we de natuur graag naar binnen!

De Wegwijzer

Groeneveltstraat 127
LRK-nr.:

Peuteropvang: 300413099
Ben je op zoek naar een kinderopvang met een christelijke identiteit? Dan is De Wegwijzer een goede keuze. Deze nieuwe, kleinschalige locatie werkt samen met basisschool De Wegwijzer en laat de kinderen kennismaken met het begrip school door spelenderwijs te leren. Kortom; het biedt de perfecte voorbereiding op de basisschool. De Wegwijzer heeft een centrale ligging in Putten en hoopt veel kinderen te kunnen verwelkomen!

Tarieven 2024

Bij Kindcentrum Putten kan je kiezen uit verschillende contracten voor kinderopvang. Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot vakantie- en incidentele opvang in onvoorziene situaties. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een 0-urencontract aan waarvoor per uur betaald kan worden.

Voor elke situatie zoeken we samen met jou een oplossing. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Toeslag berekenen

Dienst KDV BSO
Basis 52 weken € 10,46 € 9,88
Basis 48 weken € 11,06 € 10,06
Basis 40 weken € 11,38 € 10,18
Variabel 52 weken € 11,33 -
Variabel 48 weken € 11,78 -
Variabel 40 weken € 12,23 -
Flex € 12,42 € 11,86
Peuteropvang € 11,20 -
VVE € 10,25 -
VSO - € 10,35
Vakantie BSO flex - € 11,86

Kennismaken?

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy Beleid en Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing.