BSO

Begint je werkdag vroeg of heb je een lange reistijd? Werk je tot laat en kan je je kind niet van school ophalen? Dan is de BSO een uitkomst voor zowel voor, als na schooltijd. Wij zien BSO als vervanging van thuis en niet als een verlening van school. Kinderen moeten zich kunnen ontspannen na een intensieve schooldag en wij willen ze het gevoel geven dat ze thuiskomen; ze kunnen hun verhaal kwijt, krijgen wat lekkers (en gezonds) te eten en drinken en kunnen daarna spelen met vriendjes en meedoen met activiteiten. Zo wordt de BSO geen verplichting, maar een verrijking. Is het vervoer vanaf school een probleem? Zeker niet, wij halen en brengen de kinderen naar de juiste locatie!

BSO is voor ons…

  • Ontspanning buiten school
  • Creatief bezig zijn
  • Veel buiten zijn
  • Gevarieerde sport en spelactiviteiten
  • Zelf ontdekken, experimenteren en spelen
  • Zowel voor als na schooltijd opvang bieden
  • Ongedwongen spelen met vriendjes en vriendinnetjes

Iets extra’s nodig?

Kan jouw kind niet terecht bij een reguliere BSO, omdat het extra zorg en aandacht nodig heeft? Dat is geen probleem bij Kindcentrum Putten. Wij verwelkomen ook kinderen met een extra zorgvraag op onze BSO+. We bieden extra ondersteuning en begeleiding, maar zorgen er ook voor dat de kinderen lekker kunnen ontspannen en sociale contacten kunnen (leren) opdoen.

Op de BSO+ bieden we kinderen een veilige plek, waar zij spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Kinderen kunnen zich pas optimaal ontwikkelen wanneer zij zich veilig voelen. Deze veiligheid bieden wij door duidelijk en voorspelbaar te zijn en door onvoorwaardelijke ondersteuning aan het kind en aan jou als ouder/verzorger. Op de BSO+ werken wij volgens de ‘Geef me de 5’ methodiek.

Wil je meer informatie over de BSO+? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Positieve benadering

Succeservaringen opdoen

‘Geef me de 5’ methodiek

De vakantie BSO

In de schoolvakanties zijn de kinderen welkom op onze vakantie BSO op locatie Pepersgoed. Een dag op de vakantie BSO is een dag met leuke activiteiten, die iedere vakantie weer anders zijn. Denk aan spelen bij het Mais-doolhof, Boerderijpret of de Kaarsenmakerij. Ook verzorgen wij dagelijks activiteiten op de locatie zelf. We leren koken, knutselen iets moois of houden een bioscoopdag.

“Wij zien BSO als een vervanging van thuis, niet als een verlenging van school”

Tarieven 2024

Bij Kindcentrum Putten kan je kiezen uit verschillende contracten voor kinderopvang. Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot vakantie- en incidentele opvang in onvoorziene situaties. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een 0-urencontract aan waarvoor per uur betaald kan worden.

Voor elke situatie zoeken we samen met jou een oplossing. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Toeslag berekenen

Dienst KDV BSO
Basis 52 weken € 10,46 € 9,88
Basis 48 weken € 11,06 € 10,06
Basis 40 weken € 11,38 € 10,18
Voorschoolse opvang - € 10,35
Flexibel € 12,42 € 11,86
Peuteropvang € 11,20 -
VVE € 10,25 -

Kennismaken?

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy Beleid en Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing.