Peuter

Peuters, ze zijn er in alle soorten en maten. De één is groot, zelfverzekerd en staat graag in het middelpunt van de belangstelling, terwijl de ander nog klein en een beetje verlegen is en liever alleen speelt. Onze gespecialiseerde peuterleidsters herkennen de verschillen tussen de kinderen en spelen in op de behoeften van het individuele kind. Ze stimuleren je kind om zich op alle gebieden te ontwikkelen. Wij geloven dat kinderen het meest leren in een omgeving waar ze zich veilig voelen. Er wordt gewerkt met (thema)hoeken en gevarieerd spelmateriaal. Alles wordt uit de kast gehaald om je kind een fijne tijd te bezorgen bij Kindcentrum Putten!

Peuteropvang is voor ons…

  • Samen leren spelen
  • Talenten ontdekken
  • Veel (buiten) spelen
  • Stimulerende activiteiten
  • Zelf én samen avonturen beleven
  • Uitdagende speel- en leeromgeving
  • Mogelijkheden voor extra ondersteuning
  • Perfecte voorbereiding op de basisschool

Iets extra’s nodig?

Heeft jouw kind iets extra’s nodig? Bijvoorbeeld op het gebied van taal-spraakontwikkeling of sociaal-emotionele ontwikkeling? Dan komt hij misschien in aanmerking voor VVE.

VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar waarbij sprake is van een (risico op) (taal)ontwikkelingsachterstand. Een indicatie hiervoor wordt afgegeven door het consultatiebureau. Op onze locaties Pepersgoed en De Wegwijzer bieden wij aan kinderen vanaf 2 jaar VVE-ondersteuning aan.

Bij de VVE-kinderen besteden we naast het stimuleren van hun totale ontwikkeling, extra aandacht aan het ontwikkelingsgebied waarin zij ondersteuning nodig hebben. We kijken hierbij goed wat jouw kind nodig heeft. Voelt hij zich fijner in een groep of juist in een een-op-een contact met de leidster. Bij welke activiteiten ligt zijn interesse en bij welke activiteiten nog niet.

Door een goede samenwerking met jou en eventuele specialisten zoals logopedie of fysiotherapie zorgen wij voor een passend aanbod wat jouw kind helpt zich verder te ontwikkelen.

Positieve benadering

Succeservaringen opdoen

‘Doe meer met Bas’ methodiek

“Bij Kindcentrum Putten zijn de leidsters lief en zorgzaam en stimuleren ook vaardigheden die kinderen in de toekomst nodig hebben. Samenwerken aan een stabiele toekomst voor je kind.”

Tarieven 2024

Bij Kindcentrum Putten kan je kiezen uit verschillende contracten voor kinderopvang. Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot vakantie- en incidentele opvang in onvoorziene situaties. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een 0-urencontract aan waarvoor per uur betaald kan worden.

Voor elke situatie zoeken we samen met jou een oplossing. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Toeslag berekenen

Dienst KDV BSO
Basis 52 weken € 10,46 € 9,88
Basis 48 weken € 11,06 € 10,06
Basis 40 weken € 11,38 € 10,18
Voorschoolse opvang - € 10,35
Flexibel € 12,42 € 11,86
Peuteropvang € 11,20 -
VVE € 10,25 -

Kennismaken?

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy Beleid en Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing.