BSO

Begint je werkdag vroeg of heb je een lange reistijd? Werk je tot laat en kan je je kind niet van school ophalen? Dan is de BSO een uitkomst voor zowel voor, als na schooltijd. Wij zien BSO niet als een vervanging van school, maar als een verlenging van thuis. Kinderen moeten zich kunnen ontspannen na een intensieve schooldag en wij willen ze het gevoel geven dat ze thuiskomen; ze kunnen hun verhaal kwijt, krijgen wat lekkers (en gezonds) te eten en drinken en kunnen spelenderwijs leren van, – en met elkaar. Zo wordt de BSO geen verplichting, maar een verrijking. Is het vervoer vanaf school een probleem? Zeker niet, wij halen en brengen de kinderen naar de juiste locatie!

BSO is voor ons…

  • Ontspanning buiten school
  • Creatief bezig zijn
  • Veel buiten zijn
  • Gevarieerde sport en spelactiviteiten
  • Zelf ontdekken, experimenteren en spelen
  • Zowel voor als na schooltijd opvang bieden
  • Ongedwongen spelen met vriendjes en vriendinnetjes

Iets extra’s nodig?

Kan jouw kind niet terecht bij een reguliere kinderopvang, omdat het extra zorg en aandacht nodig heeft? Dat is geen probleem bij Kindcentrum Putten. Wij verwelkomen ook kinderen met een extra zorgvraag. We bieden extra ondersteuning en begeleiding, maar tegelijkertijd ook de structuur en het dagritme van een kinderopvang.

Kindcentrum Putten werkt samen met Careander. Dit is een zorgorganisatie die kinderen met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking begeleid. Wij werken nauw samen met muziek- en speltherapeuten en hebben orthopedagogen in dienst die nauw betrokken en werkzaam zijn op de groepen. De zorg van jouw kind met een gerust gevoel aan ons overlaten, daar gaan wij voor!

Positieve benadering

Succeservaringen opdoen

‘Geef me de 5’ methodiek

De vakantieBSO

Het programma voor de vakantieBSO is bekend. Er staan weer enkele leuke activiteiten in de planning. U kunt uw kind aanmelden voor deze BSO in de kerstvakantie. Opgeven of afmelden via ouderportaal ROSA voor maandag 5 oktober i.v.m. voorbereidingen.

Download het programma

“Wij zien BSO niet als een vervanging van school, maar als een verlenging van thuis”

Tarieven

Bij Kindcentrum Putten kan je kiezen uit verschillende contracten voor kinderopvang. Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot vakantie- en incidentele opvang in onvoorziene situaties. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een 0-urencontract aan waarvoor per uur betaald kan worden.

Voor elke situatie zoeken we samen met jou een oplossing. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Toeslag berekenen

Dienst Kop 1 Kop 2 Kop 3
KDV basis 52 € 8,30 € 8,30 € 8,30
KDV basis 48 € 8,78 € 8,78 € 8,78
KDV basis 40 € 9,03 € 9,03 € 9,03
KDV variabel 52 € 8,99 € 8,99 € 8,99
KDV variabel 48 € 9,35 € 9,35 € 9,35
KDV variabel 40 € 9,71 € 9,71 € 9,71
KDV flex € 9,86 € 9,86 € 9,86

Kennismaken?

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy Beleid en Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing.